grublerier.jpg

Quizzer
Her har du en masse sjove online quizzer, som du kan prøve helt gratis.
Quizzerne er ikke helt nemme, men det skal de jo heller ikke være, vel?

Alle quizzer indeholder 13 spørgsmål, hvor der til hvert er 3 svarmuligheder. Du markerer dit svar til hvert spørgsmål og til sidst kan du checke svarene.

Prøv også quiz-spillet MasterQuiz, hvor du kæmper mod uret.


Quiz om James Bond
13 Quiz spørgsmål om James Bond. Verdens nok mest berømte agent. Test din viden om agent 007.

Quiz om København
13 Quiz spørgsmål om København. Danmarks smukke hovedstad. Se hvor meget du ved om København.

Quiz om året 2019
Quiz spørgsmål om året 2019. Genopfrisk hvad der skete og hvem der blev talt om.

Quiz om Danmark
En række blandede quiz spørgsmål om Danmark og danskere. Test din viden indenfor film, musik, geografi, kendte personer, politik mv.Quiz om Grækenland
Tag med til Grækenland og svar på nogle quiz spørgsmål landet, geografien, historien og seværdighederne

Quiz om Roskilde Festival
Test hvor meget du egentlig ved om Roskilde Festival - og om du kan huske hvem der har optrådt på de store scener. 13 quiz spørgsmål om Roskilde Festival.

Quiz om Rusland
Test din viden om Rusland med 13 quiz spørgsmål om Rusland. Spørgsmål handler om politik, geografi, sprog, historie og sport.

Quiz om året 2017
Så skal der quizzes om året 2017. Hvor meget kan du huske om begivenhederne fra året 2017?

Quiz om Frankrig
13 quiz spørgmål og svar om Frankrig. Brug quizzen på ferien til Frankrig, bilturen hjem fra Frankrig - og test din viden om Frankrig.Quiz om Spanien
Quiz spørgsmål og svar om Spanien. Du kan bruge denne quiz som optakt før du rejser til Spanien - måske på ferie. Du kan også bruge denne quiz mens du er der eller bagefter til at teste, hvor meget du kan huske fra din rejse.

Quiz om Italien
Trivia quiz spørgsmål om Italien. Geografi, navne, sport, kultur, vin osv. Skal du på ferie i Italien - så har du en quiz til bilturen eller flyrejsen.

Sommerhits Quiz
Hvert år kommer der nye sommerhits. Sange og numre som alle synger med på. Kan du huske dem, der hittede for nogle år siden? Prøv quizzen her og test hvor meget du ved om numrene og kunstnerne.

London quiz
Quiz om London. Den berømte hovedstad i Storbritanien. Et yndet rejsemål fuld at seværdigheder, kendte steder, berømtheder og britisk kultur. Måske har du været der - men kender du også byen godt nok til at kunne klare denne quiz? Prøv en gang!

Berlin quiz
Quiz om Berlin. Tysklands hovedstad. En by som rigtig mange danskere har besøgt - men hvor godt kender du byen og historien. Her får du 13 spørgsmål, der handler om Berlin - på den ene eller anden måde. Værsgo at prøve!

New York quiz
Hvor godt kender du New York? Kan du klare spørgsmålene i denne quiz? Hvis du har været i New York har du vist en fordel - men det er ikke sikkert at du kender alle svarene alligevel.

Musik Quiz for Børn
Sjov musik quiz for børn. Quiz spørgsmål inden for forskellige områder af musik: Stilarter, komponister, sangere og instrumenter. De fleste spørgsmål kræver basal viden om musik. Børn på 9-12 år vil sandsynligvis klare sig godt i denne quiz. De voksne må naturligvis også gerne prøve.

Sommerquiz 2017
Sommerquiz som kan bruges til underholdning i sommerferien. Mangler du en quiz til sommerfesten, fødselsdagen, bilturen sydpå eller bare til at undeholde familien, så kan disse spørgsmål måske hjælpe dig.

Julequiz om julemusik
Quiz om julemusik, julesange og julehits. Du har hørt dem en million gange og skrålet med. Men kan du nu også huske teksten? Her får du en bid af teksten og så skal du gætte, hvilken julesang det er. God fornøjelse … ho ho ho…

Thailand Quiz
Hvor godt kender du Thailand? Måske har du været der på ferie. Du har helt sikkert læst om landet. Men kan du svare på alle quizspørgsmålene her?

Musik fra 1990erne Quiz
Vi er tilbage i 90'erne og lytter til god musik fra dette tiår. Hvis du kan huske sangene og kunstnerne så kan du sikkert klare dig godt i denne lille quiz om musikken fra 90'erne.

Påske Quiz
Den store påske quiz. 13 spørgsmål med svar om påsken. Traditionerne, navnene, tingene, dyrene osv.

Aarhus Quiz
Quiz spørgsmål med svar om Aarhus. Hvor godt kender du egentlig Danmarks næststørste by? Kulturlivet, arkitekturen, seværdigheder osv.

Quiz om planeterne
Quiz om solsystemets planeter. Kender du størrelserne, afstandene, navnene på planeterne. Og måske endnu flere detaljer. Så gå i gang med denne quiz.

Årgangsquiz 2014
Quiz om 2014. Året der gik. Hvilke store begivenheder var der i 2014 i Danmark og i resten af verden. Sport, musik, katastrofer, film, politik og meget mere.

Albertes julequiz for børn
Alberte på 13 år har sammen med sin far lavet en sjov lille julequiz for børn. Der er spørgsmål om lidt af, som alle handler om jul. Sange, traditioner, julekager, julemad osv.

Årgangsquiz 1974
Så skal der quizzes om året 1974. Politik, sport, kendte, fødselsdage. Hvor meget mon du kan huske.

Årgangsquiz 1964
Quizspørgsmål om året 1964. Det er lang tid siden, men måske kan du alligevel huske nogle af personerne og begivenhederne fra den gang i 60'erne.

VM i fodbold quiz
Så er det tid til nogle quiz spørgsmål om VM i fodbold. Vi kommer hele vejen rundt med spillere, trænere, resultater, vindere osv. Hvis du kan svare rigtigt på alle spørgsmålene, så er du en ægte VM-fodboldekspert.

Politik Quiz for Børn
Børnequiz hvor emnet er politik. Emnet er ikke det, som interesserer børn allermest, men mon ikke nogle af spørgsmålene alligvel kan besvares.

Quiz for Børn 10 - 12 år
Quiz for spørgsmål og svar for børn i alderen ca. 10 - 12 år. Yngre børn kan måske også være med, hvis de er kvikke. Emnerne er musik, politik, sprog, geografi og meget mere.

Stavequiz
Lad os se, hvor god du er til at stave. Her er 13 opgaver, hvor du præsenteres for 3 ord, hvor kun det ene er stavet korrekt. Kan du spotte det rigtige ord?

Danske Film Quiz
13 quiz spørgsmål med svar om danske film. Test din viden og de kendte store film, skuespillerene og instruktørerne.

Tennis Quiz
Hvis du er interesseret i tennis og kender lidt til historien og resultaterne i tidens løb, så har du måske en chance for at svare på disse tennis spørgsmål. Nogle af spørgsmålene er lidt svære. Så der er plads til at eksperterne kan blære sig.

Champagne Quiz
13 spørgsmål med svar om Champagne. Vi besøger Frankrig - hjemstedet for Champagne produktionen og tester vores viden om de ædle druer og lidt mere. Skål og godt Nytår!

Geografi Quiz Classic
Klassiske geografi quiz spørgsmål. Dette er nogle af de mest klassiske quiz spørgsmål om geografi. Du kan finder dem i rigtig mange quiz spil og lignende. Så du kan øve dig lidt her.

Årgangsquiz 1991
13 quiz spørgsmål om året 1991. For at svare rigtigt, skal du skal kunne huske noget om musik, film, fodbold, politik og de store begivenheder i 1991.

Musikquiz
Quiz spørgsmål om kunstnernes navne, musik, udgivelser. Blandede quiz spørgsmål om de kendte musiknavne.

Julequiz for børn
En sjov lille julequiz for børn med svar. Nogle af quiz spørgsmålene er i den meget lette ende, så selv små børn kan være med. Sjove quiz spørgsmål om julen. Nogle af de andre er lidt sværere.

Årgangsquiz 1990
Så er der quiz fra begyndelsen af 90'erne. Helt præcist 1990. Kan du huske filmene, politikerne, begivenhederne, vinderne og musikken.

Årgangsquiz 1989
Gør dig klar til en quiz om året 1989. Du skal kunne huske politik, film, musik, begivenheder og kendte personer fra året 1989.

Halloween Quiz
Quiz spørgsmål om Halloween. Prøv din viden af med disse spørgsmål om Halloween og alt det følger med. Vi kommer vidt omkring med historie, dyr, film og meget mere.

Albertes quiz for børn
Quiz for børn udviklet af Alberte på 12 år. Der er spørgsmål indenfor mange forskellige emner. Se om du kan finde det rigtige svar på de sjove quiz spørgsmål for børn.

Rød Quiz
Alternativ quiz om ordet rød. For gamle og unge - store og små. Det er spørgsmål med svar relaterer sig til ordet rød. Så her er lidt af hvert at gå i gang med. Der er spørgsmål både for voksne, unge og børn

Musik Quiz Bandnavne
Dette er en meget simpel musik quiz. Du får navnet på en sanger, sangerinde eller musiker og så skal du fortælle hvilket band der tale om.

Tour de France quiz
Quiz spørgsmål med svar om Tour de France. Du bliver testet i rytterne, holdene, landene, skandalerne, etaperne og ikke mindst Frankrig.

Matematik test quiz
Quiz om matematik. Eller måske nærmere en lille matematik test. 13 små matematikopgaver, som skal løses uden brug af lommeregner, Google eller andre hjælpemidler. Bare brug hovedet og se om du kan løse dem.

Quiz om Mærkedage
En quiz der handler om mærkedagene i løbet af året. Hvornår er det egentlig? Kan du huske datoen eller tidspunktet for de kendte mærkedage.

Quiz om Melodi Grand Prix
Melodi Grand Prix Quiz, hvor du kan teste din indre Melodi Grand Prix nørd. Der er MGP spørgsmål både til det danske og det internationale Melodi Grand Prix. Vindere, placeringer, kunstere, komponister og hvornår var det nu det var? Kan du huske det?

Quiz for Børn V
Flere quiz spørgsmål for børn. For lidt større børn på 10-12 år. Det handler historie, geografi, matematik, kroppen, musik, dyr, kalenderen og sport

Quiz for Børn IV
Endnu en omgang quiz spørgsmål for børn. Nogle af dem i den svære ende. Det handler denne gang om film, sport, klokken, mad, dyr, biler, kemi og musik

Hovedstæder i Afrika Quiz
Her skal du gætte hovedstæder i Afrika. Det er svært, medmindre man er Afrika ekspert - eller bare god til hovedstæder

Quiz for Børn III
Flere sjove spørgsmål for børn om alt muligt. Bl.a. mennesker, mad, teknik, musik, geografi, farvelære og sport.

Bornholm Quiz
Test din viden om Bornholm. Vi kommer hele vejen rundt og besøger de kendte steder og seværdigheder. Højeste punkt, største sø, største skov. Kendte byer og stednavne.

X Factor Quiz
Quiz der handler om X Factor programmerne, deltagerne, dommerne og sangene. Prøv denne X Factor Quiz og se om du stadig kan huske, hvem der var med for nogle år siden. Eller måske er de allerede røget i glemmebogen. De lidt ældre børn kan måske huske tilbage til de første X Factor udsendelser.

Film quiz
Film quiz. Så kommer din filmviden på prøve. Er du godt hjemme i de kendte film og skuespillere, så har du nok en chance for at svare rigtigt. Det handler om udenlandske film og skuespillere med klar overvægt på de amerikanske.

Geografi Quiz for børn - Hvilket land
Geografi quiz for børn. Opgaven er her at finde det rigtige land. Du får to ting at vide, som landet er kendt for og ud fra det skal du gætte landet. Oplysningerne kan navnet på en madvare, en drikkevare, et bilmærke eller noget helt fjerde.

Geografi Quiz for Børn - Hovedstæder
Dette er ikke nogen nem geografi quiz for børn. Der skal gættes hovedstæder i lande i hele verden. En svær geografi test for børnene, men måske kan de klare den. Det er enten kloge børn eller meget "gamle" børn, der kan klare den.

Årgangsquiz 1982
Vi er tilbage i 80'erne i år 1982. Kan du huske hvad der skete det år? Musikken, filmene, bøgerne, de kendte. Præsidenter, fodboldvindere?

Matador quiz
Matador - Danmarks største og mest populære TV-serie. Hvor godt kender du den? Alle personerne og alle afsnittene. Kan du huske alle detaljerne? Her er nogle ret svære spørgsmål, som vist kræver at du har set Matador serien mere end en enkelt gang. God fornøjelse med denne Matador Quiz!

Penge quiz
Penge, penge, penge. Tjene penge kan man ikke her, men man kan teste sin viden om forskellige sammenhænge, hvori penge indgår. Der er lidt om valutaer, sange, økonomi, pengesedler, mønter osv.

Ferie quiz Europa
Tag på 'ferie' rundt i Europa med disse ferie quiz spørgsmål og se hvor godt du kender seværdighederne i de forskellige lande og byer. Måske har du allerede været på ferie nogle af stederne - måske vil du gerne på ferie derhen. Du skal vide lidt om både øer, vindistrikter, skisportssteder, landegrænser, malerier, kirker og meget mere for at svare rigtigt på spørgsmålene i denne feriequiz.

Quiz for Børn og Unge
En quiz for børn og unge med 13 spørgsmål med hver 3 svarmuligheder. Emnet er gamle ord eller udtryk, hvor der indgår fuglenavne. F.eks, kragetæer, avisand, gåsevin, ravnemor osv osv. Det er nok heller ikke alle "voksne", der ved hvad alle ordene betyder.

Quiz for Børn II
En quiz for børn - med svar. Kommer vidt omkring - fysik, matematik, geografi, musik, sport, gamle ord, historie, værktøjer, astronomi og politik. Med andre ord lidt af hver - men alligevel forbundet

OL quiz
En svær quiz om det olympiske sommerlege gennem de seneste årtier. Vindere, sportsgrene, navne, medaljer. Se om du kan huske detaljerne.

Tegneserier på engelsk quiz
En sjov quiz om de engelske navne på tegneserier. Radiserne, Sten og stoffer, Fantomet, osv. Ja, vi kender de danske navne for tegneserierne, men ved du også hvad de kaldes på engelsk.

Oscar quiz
En sjov alternativ Oscar quiz. Den handler overhovedet ikke om Oscar statuetten eller Oscar uddelingen. Til gengæld handler den bl.a om en masse personer med navnet Oscar.

Quiz om indbyggere i danske byer
Ved du du egentlig hvad indbyggerne i de danske byer hedder? Test dig selv her i denne quiz! Hvad hedder en person fra Sorø? Eller hvad med en fra Nakskov?

Quiz for børn
Denne quiz er nok mest for børn, men voksne må også gerne prøve. Der er spørgsmål om musik, geografi, dyr og meget andet. Børnene vinder nok over de voksne i denne quiz

EU Quiz
Test din viden om EU med disse quiz spørgsmål. Hvor meget kender du egentlig til EU? Landene, personerne, årstallene og byerne?

Årgangsquiz 1992
Hvor godt kender du året 1992? Måske er du gammel nok til selv at have oplevet det, ellers har du sikkert hørt om Danmarks fodbold triumf, EU-afstemningen og andre markante begivenheder.

Quiz om berømte steder i USA - hvilken stat
Der er mange berømte steder og seværdigheder i USA. Du kender sikkert de fleste - her bliver du testes for din viden om hvilke delstater, som de ligger.

Alternativ julequiz
Denne julequiz er ikke helt almindelig. Mest fordi den ikke handler så meget om jul, men mere om Juel, Joule, Juli...

Supermarkeder i Danmark
Her bliver din viden om supermarkeder i Danmark sat på prøve.

Quiz om Landets næststørste by
Det traditionelle spørgsmål handler om hvad den største by i et land hedder. Men hvad hedder den næststørste egentlig?

Quiz om VM sølv i fodbold
Det er tit vinderen der løber med al æren og nummer to forsvinder hen i glemselen. Det skal der gøres noget ved. Så her er en quiz der handler om dem, der blev nummer to.

Quiz om EM finalen 1992
Den berømte finale. Danmarks storhed. Vi husker alle heltene ... eller gør vi?

Debutroman Quiz
Den quiz handler om debutromaner. Forfatterne kender du sikkert. Har du også styr på hvad deres debutroman hed?

Virksomhedens oprindelsesland
Vi kender alle sammen navnene, men ved vi også hvor virksomhederne stammer fra?

Quiz om Præsidentens mellemnavn
Denne quiz handler om de amerikanske præsidenters mellemnavne. Vi kender bogstaverne W, F osv. men hvilket navn gemmer sig bag dem...

2024 Copyright Grublerier.dk